norway flag

Contact us:

master@husse.com
Torstenssonsgatan 9,
114 56, Stockholm
Sweden
+46 8 502 55 705

Country locator

GO

Go to Husse world map

Masterfranchisemulighet med Husse i Norge


Husse, grunnlagt i Sverige i 1987 og med virksomhet i mer enn 40 land fordelt på ca. 750 franchisetakere/distributører og over 45 masterfranchisetakere, er ledende hjemmeleverandør av utsøkt hundefôr, kattefôr, kattesand og tilbehør til kjæledyr i Europa. Vi leverer våre produkter i Husse-profilerte kjøretøy på døren til kundene uten ekstra omkostninger.Våre masterfranchisetakere bestiller direkte fra fabrikk og kjøper fôret til kostpris. Ved å hoppe bukk over unødvendige forhandlerledd kan Husse tilby kundene produkter av utsøkt kvalitet direkte på døren til svært konkurransedyktige priser.

Virksomheten er tuftet på et enkelt prinsipp – å gjøre ting enkelt for kundene! Vi fjerner behovet for å bære tunge poser eller måtte dra til spesialbutikker for å kjøpe dyrefôr av høy kvalitet. En Husse-kunde bestiller bare varene på Internett, telefon eller faks, og vi leverer etter avtale med kunden.

Vi har uttrykkelig bevist at denne modellen fungerer. Siden vår franchise ble lansert for 21 år siden, har Husse vokst ca. 25 % hvert år, utvidet til nye markeder og jevnt og trutt vunnet nye markedsandeler i det raskt voksende internasjonale markedet for fôr til kjæledyr, uavhengig av kulturelle forskjeller og forbruksmønstre.
En ypperlig mulighet


Husse utvider nå i Norge og vi søker masterfranchisetaker. Vi tilbyr deg muligheten til å få eksklusive rettigheter til vårt merkenavn, vårt system og vår produktserie i Norge. Din oppgave vil være å sette opp et lager, føre en komplett beholdning av Husses produktsortiment, rekruttere et nettverk av franchisetakere/distributører og støtte dem etter hvert som de bygger opp sin virksomhet.

Fordeler med Husses masterfranchise


Husses franchisesystem er svært enkelt og effektivt, og driften krever minimalt med administrasjon og kostnader.

Som masterfranchisetaker har du enerett til Husses varemerke, som foruten merkevareomdømme og produktsortiment gir deg tilgang til et omfattende, brukervennlig CRM-forretningsprogram og profesjonell markedsføringsstøtte. Vi tilbyr full opplæring, egen nettside og daglig støtte fra vårt hovedkontor i Stockholm.

Vårt omfattende opplæringsprogram ruster deg med nødvendig utstyr og fagkunnskap, slik at du kan lære opp dine egne franchisetakere.Opplæringen omfatter:


  • salgsteknikker og markedsføring
  • produktinformasjon
  • administrasjon av nettsiden og intranettsystemet
  • rekruttering av franchisetakere
  • kjæledyrfôrindustrien

Løpende støtte omfatter full tilgang til Husse-profilert reklame- og salgskampanjemateriell, supplert med den verdensomspennende PR- og markedsføringskampanjen som styres fra Husses hovedkontor i Sverige.

Hvis du er interessert i å være masterfranchisetaker for Husse i Norge, vil vi gjerne høre fra deg.


E-mail: master@husse.com
Phone: +46 8 502 55 705
Adress: Torstenssonsgatan 9, 114 56, Stockholm, Sweden
Dear Customers,

to place orders please visit your local webshop!

Webshop locator

GO